Bronté regenhoeden

Onmisbaar in je tas dit seizoen, de Bronté regenhoeden in verschillende modellen en kleuren. In Amsterdam is een regenbui meestal niet ver weg en een regenhoed is een accessoire die je steeds
Read more

Internationale hoedenontwerpers in de M/V hoedenwinkels in Amsterdam, Londen en Düsseldorf

De betovering van de historische grachtenpand ambiance van HOEDEN M/V in Amsterdam, de innovatieve en overzichtelijke  presentatie van HUT COUTURE M/V in Düsseldorf, en de hedendaagse galerie setting van HAT GALERIE M/V in Londen. Marly Vroemen, de ondernemer achter de drie M/V hoedenwinkels, heeft een missie om nieuwe talenten in het hoeden vak  te promoten, om klanten een uitmuntende service te bieden, en winkelambiances te creeëren met een uniek karakter.

HAT GALLERY M/V LONDON

Bewonder de top van internationale hoedenontwerpers en hoedenmerken in een van de drie M/V winkels in Amsterdam, Londen en Düsseldorf.

Elke winkel heeft een eigen karakter: het historisch grachtenpand van HOEDEN M/V in Amsterdam, de minimalistische presenttie bij HUT COUTURE M/V in Düsseldorf, en de inspirerende setting van een galerie van HAT GALLERY M/V in London.

Ten gevolge van Corona is de winkel in Londen momenteel gesloten.
Neem gerust contact met info@hat-gallery.co.uk of met het M/V filiaal in Amsterdam (+31-20626 30 38) in geval van vragen.
Voor het bestellen van Bronte hoeden verwijzen wij naar de webshop www.bronteshop.com.

HOEDEN M/V AMSTERDAM

HOEDEN M/V is de eerste en oudste vestiging van de drie M/V hoedenwinkels. Hoeden M/V is een begrip in Amsterdam voor de grote keuze aan designhoeden en petten.Het advies en service zijn persoonlijk en vakkundig. Bovendien is de buitengewone inrichting van het grachtenpand aan de Herengracht 422 in Amsterdam, een bezoek waard.
N.a.v de lockdown is onze winkel in Amsterdam gesloten tot 9 februari 2021. Voor bestellingen en reparaties  en vragen kunt u ons emailen of bellen.

info@hoeden-mv.nl 
Tel: +31 (0) 20-626 30 38
een deel van ons assortiment kunt u gemakkelijk en snel bestellen via onze webshop  www.bronteshop.com

HUT COUTURE M/V DÜSSELDORF

In 1990 opende Marly Vroemen Hut Couture M/V in de Ko galerie. In 2010 werd een innovatief hoedenwinkel concept geïntroduceerd, met 17 meter etalage die de gelegenheid tot inspiratie geeft. Interieurontwerper Rob Mentzen ontwikkelde carousels voor delicate hoeden creaties, fascinators en petten. De hoogte van de hoedenwinkel inspireerde Rob tot een moderne en indrukwekkende versie van de Borsalino kast, compleet met trapladder. De strakke, overzichtelijke presentatie van de enorme keuze (M/V) nodigt uit tot passen.

T.g.v. de Lockdown maatregelen is onze winkel in Düsseldorf tijdelijk gesloten van 15/12/20 tot 14/2/2021.
Voor bestellingen en repraties  en vragen kunt u ons emailen of bellen
.

*info@hut-couture.de
*Tel: +31 (0) 20-626 30 38
een deel van ons assortiment kunt u gemakkelijk en snel bestellen via onze webshop www.bronteshop.com